Papírbrikett

Egyre több ember keresik azokat a megoldásokat, amelyeken költséget lehet megtakarítani, vagy függetlenséget biztosítanak a modern világ függőségeitől. Néhányan egészen hirtelen bekövetkező társadalmi összeomlást vízionálnak, és arra bíztatják a hallgatóságukat, hogy ők is időben teremtsék meg a teljesen önálló létfenntartás feltételeit – amíg még lehet.

Magam nem hiszek a társadalmi-gazdasági folyamatok hirtelen összeomlásában, bár elismerem, hogy lehet mellettük ütősen érvelni. Inkább azt gondolom, hogy az ijesztő folyamatok egy része igazából kézbentartható, és inkább egy lassú, igaz hullámzó intenzitású leépülést vélek felfedezni.

Rátérve a címbéli témára, a papírbrikett mint tüzelőanyag ötlete nagyon tetszik! Több legyet üthet vele egyszerre az, akinek van ideje és helye a papír gyűjtésére, a brikett elkészítésére, és végül az elégetésére. A sok szennyirodalom, amely kéretlenül eljut hozzánk, vagy ismerőseinkhez, így hasznosulhat azoknál, akik rá vannak szorulva a kreatív megoldásokra a fűtésük érdekében!

Forrás: Ingyenes újságból ingyenes fűtés

Kategória: Egyéb

Címke: , ,

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük