Politikai “perfekcionizmus”

Bemásolom ide a !!444!!! cikkét: tényleg elképesztő politikusi tájékozatlanságról, pökhendiségről és arroganciáról tesznek tanúbizonyságot ezek a nyilatkozatok:

Már többször is újraolvastam, hogy mit mondott a fideszes L. Simon László a Paksról szóló parlamenti vitanapon, de egyszerűen nem tudom elhinni.

Szerinte

azért nem lehet nap- és szélerőművekre alapozni, mert áramra éjszaka is szükség van, valamint akkor is, amikor nem fúj a szél.

Azért elég nagy bajba került hirtelen a nemzetközi zöldmozgalom, hogy egy kis közép-európai ország bátor politikusa ki merte mondani az igazságot, és lerántotta a leplet a megújuló energiák hatékonyságával kapcsolatos mítoszokról. Nem lennék most a környezetvédők helyében.

L. Simon az IMF és Oroszország különbségeiről is nagyon lényeglátóan beszélt.

“Nagyon jól tudjuk, hogy mit várt el az IMF, mindig be akartak avatkozni a belpolitikába, politikai elvárásaik voltak, szemben az orosz hitelkonstrukcióval.

További ajánlott irodalom: hazavágta őket a rezsicsökkentés

Kategória: Egyéb

Címke: , , ,

Megosztás:

Egy hozzászólás

  • Hosting on 2017-08-12 at 15:32 said:

    A perfekcionizmus az egyike azoknak a ketertelmu fogalmaknak, amelyek eseteben nem tudjuk, hogy buszkeseget vagy szegyent kellene ereznunk. Olyan mintha egy interjun azt mondanank, hogy perfekcionistak vagyunk, vagyis az a fo gyengesegunk, hogy csak a munkara tudunk gondolni, es ezert a hetvegere is haza kell vinnunk belole.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük